PVC Ламперии

АНДОНОВ ГРУП

PVC Ламперии

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

PVC Ламперия за стени и тавани

Подходяща за всякакви помещения

PVC ламперията е идеално решение за оформяне на интериора на цялата къща , офис, магазин, ресторант, хотел – осигуряват ефективен и стилен завършващ вид на стени и тавани.

Водоустойчивите качества правят панелите изключително подходящи за влажни помещения като бани, санитарни помещения, кухни, гаражи и др.

PVC ламперията позволява изграждане на преградни стени , скриване на кабели и тръби, прикрива неравни стени или тавани.
Веднъж монтирани панелите са трайни и издръжливи, нуждаят се само от рядко почистване. Бързо избърсване с влажна кърпа ще ги накара да заблестят като нови.

За разлика от дървото и дървените продукти PVC ламперията няма да се изкриви или напука.
Монтажът е бърз, лесен и без мокри процеси, пести време и средства за труд и ремонт. Поставянето на плочки обикновено създава доста затруднения и разочарования, защото не винаги е лесно да се работи с замазки, лепила, машини за рязане . Тъй като не всички сме сръчни, цялата къща може бързо да потъне в хаос. При равна основа, ламперията може да се монтира директно и няма нужда от скара, може да се залепи директно върху съществуващи плочки без да се къртят.

Основната гама се предлага в цвят бял – с матово или лаково покритие и в различни дължини ( 2.6м, 2.7м, 3м и 6м), ширини ( 12,5см, 20см и 25см). Различните размери позволяват облицовките да се използват при нестандартни стени и тавани и за промишлени цели.

Декоративната гама DecoPan се предлага в колекция от различни декори и стандартна дължина (2.6м, 2,7м, 3м и 6м), ширина 25см.